Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gbomo Gbomo Express

Film, 2015, 96 minuten
Gbomo Gbomo Express
In deze duistere comedy loopt de avond volledig uit de hand wanneer klungelige ontvoerders losgeld vragen voor een platenbaas uit de clubscene en een societydame.
De film Gbomo Gbomo Express is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gbomo Gbomo Express op Moviemeter

Austin Mba is de CEO van Rolling Records, een label dat op het punt staat een belangrijke sponsorovereenkomst te ondertekenen, wat gemeld wordt door zijn zakenpartner en advocaat Rotimi Lawal. Een drietal onervaren oplichters onderschept een e-mail over die sponsorovereenkomst, waarin wordt gezegd dat deze 50 miljoen Naira waard is. Vervolgens besluiten ze om een van de label-eigenaren te ontvoeren en voor hetzelfde bedrag losgeld te vragen. Maar door hun geklungel lopen de zaken volledig uit de hand...

Gbomo Gbomo Express op IMDB

Score: 5,3 van de 10

GBOMO GBOMO EXPRESS is a gritty, dark comedy feature film about money, love and deception centered on the kidnap and ransom of a record label executive, during a night of celebration with a beautiful socialite.

Acteurs in Gbomo Gbomo Express

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Gbomo Gbomo Express

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Jersey
Tien jaar nadat hij is gestopt met cricket, wil een getalenteerde, maar moedeloze ex-slagman in het nationale team komen en zo een shirt voor zijn zoon bemachtigen.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vampire in the Garden
Een vampierkoningin en een meisje vormen een onwaarschijnlijk duo en gaan op zoek naar het 'paradijs': een plek waar mensen en vampiers in harmonie leven.