Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Geçen Yaz

Film, 2021, 101 minuten
Geçen Yaz
De 16-jarige Deniz zoekt tijdens zijn zomervakantie in een kustplaatsje opnieuw de aandacht van zijn jeugdliefde en raakt verwikkeld in een driehoeksverhouding.
De film Geçen Yaz is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 101 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Geçen Yaz is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Geçen Yaz

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks - Audiobeschrijving;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Geçen Yaz

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.