Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Geheim agent Marnie

Film, 2019, 91 minuten
Geheim agent Marnie
De verwende huiskat Marnie belandt in een avontuur als ze een mysterie wil oplossen met de hulp van enkele nieuwe vrienden.
De film Geheim agent Marnie is uitgebracht in 2019 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Geheim agent Marnie op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Four crazy antiheroes on the run. Their leader is the unworldly innocent, naive Marnie, a house cat who is not allowed to leave the house and only knows about real life from television. ...

Acteurs in Geheim agent Marnie

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Geheim agent Marnie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.