Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Geld

Film, 2016, 84 minuten
Geld
Twee bedrijfsspionnen die 5 miljoen hebben verdiend met de verkoop van geheimen, worden gegijzeld door een dief en moeten een slim spel spelen om hun geld te behouden.
De film Geld is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Geld op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Mark en Sean, twee farmaceutische werknemers, hebben 5 miljoen dollar ontvangen voor het verkopen van bedrijfsgeheimen. Een dief is echter uit op het geld en dringt de chique woning in New York van Mark en Sean binnen en gijzelt hen in ruil voor het geld. Wanneer de rollen omgedraaid worden slaagt de indringer er nog in om een psychologische voorsprong te houden.

Geld op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Money is a movie starring Kellan Lutz, Jesse Williams, and Jamie Bamber. Two wealthy businessmen are about to get away with $5 million in ill-gotten money until their plans are revealed by an uninvited house guest.

Acteurs in Geld

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Turks;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Geld

Faster

Faster

(2010)

Players

Players

(2012)

Misfire

Misfire

(2014)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Mercy

Mercy

(2016)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

Take Me

Take Me

(2017)

Fe de etarras

Fe de etarras

(2017)

Win It All

Win It All

(2017)

Clair Obscur

Clair Obscur

(2016)

Apaches

Apaches

(2016)

OtherLife

OtherLife

(2017)

Rumble

Rumble

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Missing: Dead or Alive?
Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.