Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gente que viene y bah

Film, 2018, 97 minuten
Gente que viene y bah
Nadat haar vriend is vreemdgegaan, keert een architecte terug naar haar geboortestad om haar leven weer op de rails te krijgen met de hulp van haar excentrieke familie.
De film Gente que viene y bah is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Clara Lago (Órbita 9, Spanish Affair) en Carmen Maura (Volver) spelen de hoofdrol in deze romantische familiecomedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gente que viene y bah op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After to learn the unfaithfulness of her boyfriend with a famous TV reporter, a woman back with her family to find herself.

Acteurs in Gente que viene y bah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Gente que viene y bah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.