Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gente que viene y bah

Film, 2018, 97 minuten
Gente que viene y bah
Nadat haar vriend is vreemdgegaan, keert een architecte terug naar haar geboortestad om haar leven weer op de rails te krijgen met de hulp van haar excentrieke familie.
De film Gente que viene y bah is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Clara Lago (Órbita 9, Spanish Affair) en Carmen Maura (Volver) spelen de hoofdrol in deze romantische familiecomedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gente que viene y bah op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After to learn the unfaithfulness of her boyfriend with a famous TV reporter, a woman back with her family to find herself.

Acteurs in Gente que viene y bah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Gente que viene y bah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.