Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gente que viene y bah

Film, 2018, 97 minuten
Gente que viene y bah
Nadat haar vriend is vreemdgegaan, keert een architecte terug naar haar geboortestad om haar leven weer op de rails te krijgen met de hulp van haar excentrieke familie.
De film Gente que viene y bah is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gente que viene y bah op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After to learn the unfaithfulness of her boyfriend with a famous TV reporter, a woman back with her family to find herself.

Acteurs in Gente que viene y bah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Gente que viene y bah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
La casa de papel: El fenómeno
Een documentaire over hoe en waarom de hele wereld enthousiast reageerde op de sympathieke groep dieven en hun professor uit 'La casa de papel'.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.