Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

George Harrison: Living in the Material World

Documentaire, 2011, 208 minuten, 4.076 beoordelingen
George Harrison: Living in the Material World
Deze respectvolle, bekroonde documentaire toont het leven, de muzikaliteit en de spirituele ontwikkeling van George Harrison, de gitarist van The Beatles.
De documentaire George Harrison: Living in the Material World is uitgebracht in 2011 en duurt 208 minuten. Martin Scorseses ode aan George Harrison won Emmy's voor Beste non-fictie special en voor regie. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

George Harrison: Living in the Material World op Moviemeter

Score: 3,54 van de 5

Aan de hand van zeldzame niet eerder vertoonde foto's en beelden, evenals niet eerder vertoonde opnames, volgt regisseur Martin Scorsese George Harrison die vanuit Liverpool uitgroeit tot een van 's werelds meeste getalenteerde en gevierde gitaristen en songwriters. Deze zeer persoonlijke film volgt in chronologische volgorde zijn leven als Beatle, zijn successen als solo artiest en zijn levenslange zoektocht naar de balans tussen het materiële en het spirituele.

George Harrison: Living in the Material World op IMDB

Score: 8 van de 10

Inter-cut with archive material, friends, family and associates of the musician tell the story of his life and how spirituality became such a major part of it.

Acteurs in George Harrison: Living in the Material World

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals George Harrison: Living in the Material World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.