Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Get Smart With Money

Documentaire, 2022, 93 minuten
Get Smart With Money
Financiële deskundigen delen hun eenvoudige tips om minder uit te geven en meer te sparen voor mensen die hun uitgaven onder controle willen krijgen en hun doel willen bereiken.
De documentaire Get Smart With Money is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Get Smart With Money is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Get Smart With Money

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
Making The Witcher: Blood Origin
Neem een kijkje achter de schermen met de sterren en makers van 'The Witcher: Blood Origin' en leer meer over de overlevering, de muziek en de opbouw van de wereld.