Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Getting Curious with Jonathan Van Ness

Tv-serie, 2022
Getting Curious with Jonathan Van Ness
Jonathan Van Ness laat zijn nieuwsgierigheid de vrije loop en dwaalt van snacks naar pruiken in deze podcastspin-off boordevol experts en speciale gasten.
De tv-serie Getting Curious with Jonathan Van Ness is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De expert van de Emmy-winnende 'Queer Eye' grapt wat af met Michelle Buteau, Rachel Dratch, Michelle Kwan en anderen. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Getting Curious with Jonathan Van Ness is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Getting Curious with Jonathan Van Ness op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Each episode follows Jonathan as he meets with experts in various fields to uncover complexities in a wide range of subjects, from skyscrapers to bugs, or from gender identity to snacks.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Getting Curious with Jonathan Van Ness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Owning Manhattan
Vastgoedmagnaat Ryan Serhant leidt een van de grootste bedrijven in New York en vraagt het uiterste van zijn personeel bij de verkoop van de duurste panden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.