Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Getting Curious with Jonathan Van Ness

Tv-serie, 2022
Getting Curious with Jonathan Van Ness
Jonathan Van Ness laat zijn nieuwsgierigheid de vrije loop en dwaalt van snacks naar pruiken in deze podcastspin-off boordevol experts en speciale gasten.
De tv-serie Getting Curious with Jonathan Van Ness is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De expert van de Emmy-winnende 'Queer Eye' grapt wat af met Michelle Buteau, Rachel Dratch, Michelle Kwan en anderen. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Getting Curious with Jonathan Van Ness is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Getting Curious with Jonathan Van Ness op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Each episode follows Jonathan as he meets with experts in various fields to uncover complexities in a wide range of subjects, from skyscrapers to bugs, or from gender identity to snacks.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Getting Curious with Jonathan Van Ness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.