Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Getting Curious with Jonathan Van Ness

Tv-serie, 2022
Getting Curious with Jonathan Van Ness
Jonathan Van Ness laat zijn nieuwsgierigheid de vrije loop en dwaalt van snacks naar pruiken in deze podcastspin-off boordevol experts en speciale gasten.
De tv-serie Getting Curious with Jonathan Van Ness is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De expert van de Emmy-winnende 'Queer Eye' grapt wat af met Michelle Buteau, Rachel Dratch, Michelle Kwan en anderen. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Getting Curious with Jonathan Van Ness is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Getting Curious with Jonathan Van Ness op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Each episode follows Jonathan as he meets with experts in various fields to uncover complexities in a wide range of subjects, from skyscrapers to bugs, or from gender identity to snacks.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Getting Curious with Jonathan Van Ness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.