Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Getting Curious with Jonathan Van Ness

Tv-serie, 2022
Getting Curious with Jonathan Van Ness
Jonathan Van Ness laat zijn nieuwsgierigheid de vrije loop en dwaalt van snacks naar pruiken in deze podcastspin-off boordevol experts en speciale gasten.
De tv-serie Getting Curious with Jonathan Van Ness is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. De expert van de Emmy-winnende 'Queer Eye' grapt wat af met Michelle Buteau, Rachel Dratch, Michelle Kwan en anderen. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Getting Curious with Jonathan Van Ness is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Getting Curious with Jonathan Van Ness op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Each episode follows Jonathan as he meets with experts in various fields to uncover complexities in a wide range of subjects, from skyscrapers to bugs, or from gender identity to snacks.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Getting Curious with Jonathan Van Ness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.