Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Lab

Film, 2021, 117 minuten
Ghost Lab
After witnessing a haunting in their hospital, two doctors become dangerously obsessed with obtaining scientific proof that ghosts exist.
De film Ghost Lab is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 117 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Ghost Lab

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Thai - Audiobeschrijving;Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Thai

Meer zoals Ghost Lab

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.