Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Ship

Film, 1952, 75 minuten
Ghost Ship
Na een reeks vreemde voorvallen beseft een koppel dat de geruchten over het tweedehandse jacht dat zij in een luxe woning transformeren, waar zijn en dat het er spookt.
De film Ghost Ship is uitgebracht in 1952 en duurt 75 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Ship op IMDB

Score: 5,5 van de 10

After discovering a passenger ship missing since 1962 floating adrift on the Bering Sea, salvagers claim the vessel as their own. Once they begin towing the ghost ship towards harbor, a series of bizarre ocurrences happen and the group becomes trapped inside the ship, which they soon learn is inhabited by a demonic creature.

Acteurs in Ghost Ship

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Ghost Ship

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.