Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Stories

Film, 2020, 144 minuten
Ghost Stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers.
De film Ghost Stories is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 144 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Ghost Stories is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestverruimend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Stories op IMDB

Score: 4,4 van de 10

The winning team of LUST STORIES unite to tell some spine - chilling tales. Ghost Stories is an upcoming 2020 Indian anthology horror film, consisting of four short film segments directed ...

Acteurs in Ghost Stories

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Ghost Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Triple Threat
Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.
Shimla Mirchi
Een jongeman is verlegen in het bijzijn van vrouwen en stuurt een liefdesbrief aan zijn vlam. Maar de brief komt bij haar moeder terecht, die denkt dat deze voor haar is.
3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Wisting
Detective Wisting staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière als een seriemoordenaar zijn stadje bedreigt en gebeurtenissen uit het verleden hem achtervolgen.
Luna Nera
Een tienermeisje in het 17e-eeuwse Italië ontdekt haar toekomst binnen een familie van heksen, net als de vader van haar vriend jacht op haar maakt wegens hekserij.