Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Wars

Tv-serie, 2017
Ghost Wars
De plaatselijke outcast Roman Mercer moet zijn onderdrukte paranormale krachten gebruiken om zijn afgelegen dorp in Alaska te beschermen tegen bovennatuurlijke krachten.
De tv-serie Ghost Wars is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Ghost Wars is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Wars op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A remote Alaskan town that has been overrun by paranormal forces and local outcast Roman Mercer (Jogia) must overcome the town's prejudices and his own personal demons if he's to harness his repressed psychic powers and save everyone from the mass haunting that's threatening to destroy them all.

Acteurs in Ghost Wars

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ghost Wars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.