Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ghost Wars

Tv-serie, 2017
Ghost Wars
De plaatselijke outcast Roman Mercer moet zijn onderdrukte paranormale krachten gebruiken om zijn afgelegen dorp in Alaska te beschermen tegen bovennatuurlijke krachten.
De tv-serie Ghost Wars is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Ghost Wars is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ghost Wars op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A remote Alaskan town that has been overrun by paranormal forces and local outcast Roman Mercer (Jogia) must overcome the town's prejudices and his own personal demons if he's to harness his repressed psychic powers and save everyone from the mass haunting that's threatening to destroy them all.

Acteurs in Ghost Wars

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ghost Wars

Z Nation

Z Nation

(2018)

Zoo

Zoo

(2017)

Residue

Residue

(2015)

Colony

Colony

(2018)

Wynonna Earp

Wynonna Earp

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

Travelers

Travelers

(2018)

Glitch

Glitch

(2019)

Van Helsing

Van Helsing

(2021)

The Mist

The Mist

(2017)

Salvation

Salvation

(2018)

Requiem

Requiem

(2018)

Les affamés

Les affamés

(2017)

Hungerford

Hungerford

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.