Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GHOUL

Tv-serie, 2018
GHOUL
Een nieuwe militaire gevangene vertoont angstaanjagend gedrag, waardoor de zoektocht naar de waarheid voor een jonge verhoorder verandert in een strijd om te overleven.
De tv-serie GHOUL is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. In deze horror-thrillerserie spelen Radhika Apte (Sacred Games, Lust Stories) en Manav Kaul (Tumhari Sulu) een hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GHOUL op IMDB

Score: 7,2 van de 10

In a totalitarian near-future India, a mysterious prisoner is sent to a remote military interrogation center where he turns the tables on his captors by exposing their most shameful secrets and unleashing a demon from Arabic folklore.

Trailer

Acteurs in GHOUL

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Frans;Spaans;Duits;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Hindi;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals GHOUL

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.