Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girl from Nowhere

Tv-serie, 2021
Girl from Nowhere
Het mysterieuze, slimme meisje Nanno gaat steeds naar een andere school en legt daar telkens de leugens en misstappen van leerlingen en leraren bloot.
De tv-serie Girl from Nowhere is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Het tweede seizoen van deze thrillerserie won de prijs voor Beste Aziatische serie op de Asia Contents Awards in Busan. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Girl from Nowhere op IMDB

Score: 7,8 van de 10

A mysterious, clever girl named Nanno transfers to different schools, exposing the lies and misdeeds of the students and faculty at every turn.

Acteurs in Girl from Nowhere

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch;Thai - Audiobeschrijving;Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals Girl from Nowhere

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.