Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girl in the Picture

Documentaire, 2022, 102 minuten
Girl in the Picture
In deze documentaire verandert een mysterie in een nachtmerrie wanneer een vrouw stervend langs de weg wordt gevonden en een zoon achterlaat die beweert haar man te zijn.
De documentaire Girl in the Picture is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 102 minuten. Indrukwekkende misdaaddocumentaire van Skye Borgman, die ook het bekroonde 'Abducted in Plain Sight' maakte. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Girl in the Picture is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Girl in the Picture

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.