Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girlfriend's Day

Film, 2017, 70 minuten
Girlfriend's Day
Als een werkloze schrijver van ansichtkaartteksten in een dodelijke samenzwering verwikkeld raakt, moet hij de perfecte wenskaart bedenken om zijn vege lijf te redden.
De film Girlfriend's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 70 minuten. Bob Odenkirk, genomineerd voor een Emmy en Golden Globe voor ‘Better Call Saul’, is co-auteur van deze zwarte comedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Girlfriend's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Girlfriend's Day op IMDB

Score: 5,2 van de 10

In a city where greeting card writers are celebrated like movie stars, Romance writer Ray used to be the king. In trying to recapture the feelings that once made him the greatest, he gets entangled in a web of murder and deceit as writers vie to create the perfect card for a new holiday: Girlfriend's Day.

Acteurs in Girlfriend's Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Girlfriend's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.