Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girlfriend's Day

Film, 2017, 70 minuten
Girlfriend's Day
Als een werkloze schrijver van ansichtkaartteksten in een dodelijke samenzwering verwikkeld raakt, moet hij de perfecte wenskaart bedenken om zijn vege lijf te redden.
De film Girlfriend's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 70 minuten. Bob Odenkirk, genomineerd voor een Emmy en Golden Globe voor ‘Better Call Saul’, is co-auteur van deze zwarte comedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Girlfriend's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Girlfriend's Day op IMDB

Score: 5,2 van de 10

In a city where greeting card writers are celebrated like movie stars, Romance writer Ray used to be the king. In trying to recapture the feelings that once made him the greatest, he gets entangled in a web of murder and deceit as writers vie to create the perfect card for a new holiday: Girlfriend's Day.

Acteurs in Girlfriend's Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Girlfriend's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.