Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girlfriend's Day

Film, 2017, 70 minuten
Girlfriend's Day
Als een werkloze schrijver van ansichtkaartteksten in een dodelijke samenzwering verwikkeld raakt, moet hij de perfecte wenskaart bedenken om zijn vege lijf te redden.
De film Girlfriend's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 70 minuten. Bob Odenkirk, genomineerd voor een Emmy en Golden Globe voor ‘Better Call Saul’, is co-auteur van deze zwarte comedy. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Girlfriend's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Girlfriend's Day op IMDB

Score: 5,2 van de 10

In a city where greeting card writers are celebrated like movie stars, Romance writer Ray used to be the king. In trying to recapture the feelings that once made him the greatest, he gets entangled in a web of murder and deceit as writers vie to create the perfect card for a new holiday: Girlfriend's Day.

Acteurs in Girlfriend's Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Girlfriend's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.