Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girls With Balls

Film, 2019, 77 minuten
Girls With Balls
Een damesvolleybalteam raakt verdwaald in het bos en wordt het doelwit van gestoorde jagers. Nu moeten ze de gevaarlijkste wedstrijd van hun leven spelen.
De film Girls With Balls is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Girls With Balls op IMDB

Score: 4,9 van de 10

All girls volley ball team The Falcons end up stranded in the middle of nowhere after their mini-van breaks down. Little do they know they landed in degenerate hunters' territory and the ...

Acteurs in Girls With Balls

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Engels;Duits;Turks;Frans [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits

Meer zoals Girls With Balls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.
Bardot
Gewapend met gedrevenheid en humor wordt een rebelse actrice een icoon doordat ze in opstand komt tegen de sociale normen van de jaren 50 en haar vrije ideeën met de wereld deelt.