Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girls With Balls

Film, 2019, 77 minuten
Girls With Balls
Een damesvolleybalteam raakt verdwaald in het bos en wordt het doelwit van gestoorde jagers. Nu moeten ze de gevaarlijkste wedstrijd van hun leven spelen.
De film Girls With Balls is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Girls With Balls op IMDB

Score: 4,9 van de 10

All girls volley ball team The Falcons end up stranded in the middle of nowhere after their mini-van breaks down. Little do they know they landed in degenerate hunters' territory and the ...

Acteurs in Girls With Balls

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Engels;Duits;Turks;Frans [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits

Meer zoals Girls With Balls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.