Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Girls5eva

Tv-serie, 2022
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
De tv-serie Girls5eva is uitgebracht in 2022. Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Busy Philipps en Paula Pell raken alle juiste noten in deze muzikale comedyserie. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Girls5eva is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Girls5eva

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Night Agent
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
We Lost Our Human
Door een Glitch zijn alle mensen weg! Kun jij de verwende broer en zus Pud en Ham helpen om naar het centrum van het universum te reizen om het te fixen?
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.