Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Glitch

Tv-serie, 2019
Glitch
Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.
De tv-serie Glitch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Glitch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Glitch op IMDB

Score: 5,7 van de 10

An indie app developer struggles to navigate his friendship with a very taken girl, risking the loss of his best friend, business partner and career.

Acteurs in Glitch

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Glitch

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

Black Mirror

Black Mirror

(2019)

Between

Between

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

iZombie

iZombie

(2019)

Residue

Residue

(2015)

Good Witch

Good Witch

(2019)

ARQ

ARQ

(2016)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.