Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Glitch

Tv-serie, 2019
Glitch
Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.
De tv-serie Glitch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Glitch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Glitch op IMDB

Score: 5,7 van de 10

An indie app developer struggles to navigate his friendship with a very taken girl, risking the loss of his best friend, business partner and career.

Acteurs in Glitch

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Glitch

Black Mirror

Black Mirror

(2019)

Between

Between

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

iZombie

iZombie

(2019)

Residue

Residue

(2015)

Good Witch

Good Witch

(2019)

ARQ

ARQ

(2016)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.