Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Glitch

Tv-serie, 2017
Glitch
Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.
De tv-serie Glitch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Glitch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Glitch op IMDB

Score: 5,7 van de 10

An indie app developer struggles to navigate his friendship with a very taken girl, risking the loss of his best friend, business partner and career.

Acteurs in Glitch

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Glitch

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

Between

Between

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

iZombie

iZombie

(2018)

Residue

Residue

(2015)

Good Witch

Good Witch

(2018)

ARQ

ARQ

(2016)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Slasher

Slasher

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.