Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Glitter Force Doki Doki

Tv-serie, 2017
Glitter Force Doki Doki
Vier meiden activeren hun innerlijke superheld om de aarde en het magische koninkrijk Splendoria te verdedigen tegen koning Mercenare en zijn volgelingen.
De tv-serie Glitter Force Doki Doki is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Glitter Force Doki Doki op IMDB

Score: 7 van de 10

DokiDoki! PreCure is a TV series starring Ray Chase, Debi Derryberry, and Ben Diskin. 5 teenage girls unleash their inner superheroes to stop King Mercenare from taking over the world.

Acteurs in Glitter Force Doki Doki

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.