Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gnome Alone

Film, 2018, 85 minuten
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.
De film Gnome Alone is uitgebracht in 2018 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gnome Alone op IMDB

Score: 5,7 van de 10

When Chloe discovers that her new home's garden gnomes are not what they seem, she must decide between the pursuit of a desired high school life and taking up the fight against the Troggs.

Acteurs in Gnome Alone

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Gnome Alone

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
GO! La fiesta inolvidable
Mía's vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro. Ze zetten de schoolperikelen aan de rand van het meer voort.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High
De tienersuperheldinnen moeten samenwerken om een grote schurk te verslaan en te voorkomen dat een nieuwe school in de buurt hun vrienden strikt voor duistere missies.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
De onstuitbare Franse comedian Fadily Camara zet met grappen, levendige personages en fysieke comedy een energieke stand-upshow neer in La Cigale in Parijs.