Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GO! Vive a tu manera

Tv-serie, 2019
GO! Vive a tu manera
De charismatische Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool, waar ze goede vrienden maakt. Maar al snel botst ze met de populaire dochter van de directeur.
De tv-serie GO! Vive a tu manera is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. GO! Vive a tu manera is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GO! Vive a tu manera op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Fiercely talented Mia receives a scholarship to a prestigious dance academy, where she soon clashes with the owner's fashionable and popular daughter.

Acteurs in GO! Vive a tu manera

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans [Origineel];Engels;Nederlands;Duits;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Spaans;Frans

Meer zoals GO! Vive a tu manera

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.