Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GO! Vive a tu manera

Tv-serie, 2019
GO! Vive a tu manera
De charismatische Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool, waar ze goede vrienden maakt. Maar al snel botst ze met de populaire dochter van de directeur.
De tv-serie GO! Vive a tu manera is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. GO! Vive a tu manera is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GO! Vive a tu manera op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Fiercely talented Mia receives a scholarship to a prestigious dance academy, where she soon clashes with the owner's fashionable and popular daughter.

Acteurs in GO! Vive a tu manera

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans [Origineel];Engels;Nederlands;Duits;Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Spaans;Frans

Meer zoals GO! Vive a tu manera

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
GO! La fiesta inolvidable
Mía's vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro. Ze zetten de schoolperikelen aan de rand van het meer voort.
El sendero de la anaconda
In de meest afgelegen delen van het Amazonewoud ontmoeten een schrijver en een bevriende antropoloog gemeenschappen die zich al eeuwen verzetten tegen verandering.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
I'm with the Band: Nasty Cherry
In een ongefilterde, intieme docuserie ontdekt popstermentor Charli XCX wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.