Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Goat

Film, 2016, 103 minuten
Goat
Een student pakt zijn normale leven weer op nadat hij is mishandeld. Hij gaat bij de studentenvereniging van zijn broer, maar de ontgroening maakt het alleen maar erger.
De film Goat is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Dit verontrustende verhaal over ontgroening en vernedering is gebaseerd op de heftige memoires van Brad Land. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Goat op Moviemeter

Score: 2,79 van de 5

Bijkomend van een angstaanjagende aanval schrijft een negentienjarige jongen zich in op een hogere school, samen met zijn broer. Ze zweren trouw aan de bijbehorende studentenvereniging. Maar wat er uit naam van 'de broederschap' gebeurt zet de band tussen het tweetal enorm onder druk en test hun loyaliteit naar elkaar.

Goat op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Reeling from a terrifying assault, a 19 year-old enrolls into college with his brother and pledges the same fraternity. What happens there, in the name of "brotherhood," tests him and his loyalty to his brother in brutal ways.

Acteurs in Goat

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Arabisch;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Goat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

See You Yesterday
Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.
It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
Chip en Pieper
Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.