Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Goat

Film, 2016, 103 minuten
Goat
Een student pakt zijn normale leven weer op nadat hij is mishandeld. Hij gaat bij de studentenvereniging van zijn broer, maar de ontgroening maakt het alleen maar erger.
De film Goat is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Dit verontrustende verhaal over ontgroening en vernedering is gebaseerd op de heftige memoires van Brad Land. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Goat op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Reeling from a terrifying assault, a 19 year-old enrolls into college with his brother and pledges the same fraternity. What happens there, in the name of "brotherhood," tests him and his loyalty to his brother in brutal ways.

Acteurs in Goat

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Arabisch;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Goat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.