Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Godzilla

Godzilla: Planet of the Monsters
Tv-serie, 2017
Godzilla
Een wanhopige groep vluchtelingen probeert de aarde na 20.000 jaar bezetting door Godzilla opnieuw te koloniseren, maar een jongeman heeft maar één prioriteit: wraak.
De tv-serie Godzilla is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Godzilla op Moviemeter

Score: 2,84 van de 5

In het jaar 2048 wordt het menselijk ras gedwongen om de aarde na tientallen jaren te verlaten nadat ze de strijd hebben verloren tegen Godzilla en andere reusachtige monsters. Zij ondernemen een reis van twintig jaar naar een andere planeet genaamd Tau Ceti e, maar bij hun aankomst ontdekken ze dat de planeet onbewoonbaar geworden is. Naarmate de leefomstandigheden op hun ruimteschip verslechteren, plant een jonge man genaamd Haruo een terugkeer naar de aarde waar ze het opnieuw zullen opnemen tegen de monsters. Het schip landt succesvol, maar de bemanning beseft dat er ondertussen 20.000 jaar zijn verstreken en dat het ecosysteem van de aarde ontwikkeld is om zich te concentreren op Godzilla.

Godzilla op IMDB

Score: 6 van de 10

Godzilla: Monster Planet is a movie starring Mamoru Miyano, Takahiro Sakurai, and Kana Hanazawa. Years into the future and the human race has been defeated several times by the new ruling force of the planet:

Acteurs in Godzilla

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Godzilla

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.