Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GODZILLA The Planet Eater

Film, 2018, 90 minuten
GODZILLA The Planet Eater
Nu de aardse alliantie is verzwakt, overweegt Haruo om zich bij de Exif te voegen. Met hun dodencultus wordt een monster opgeroepen dat de wereld kan verwoesten.
De film GODZILLA The Planet Eater is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GODZILLA The Planet Eater op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Humanity, their alien allies, and Godzilla all enter their endgame as the powerful destructive entity known as Ghidorah arrives on Earth.

Acteurs in GODZILLA The Planet Eater

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Japans;Duits;Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals GODZILLA The Planet Eater

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.