Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GODZILLA The Planet Eater

Film, 2018, 90 minuten
GODZILLA The Planet Eater
Nu de aardse alliantie is verzwakt, overweegt Haruo om zich bij de Exif te voegen. Met hun dodencultus wordt een monster opgeroepen dat de wereld kan verwoesten.
De film GODZILLA The Planet Eater is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GODZILLA The Planet Eater op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Humanity, their alien allies, and Godzilla all enter their endgame as the powerful destructive entity known as Ghidorah arrives on Earth.

Acteurs in GODZILLA The Planet Eater

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Japans;Duits;Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals GODZILLA The Planet Eater

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.