Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GODZILLA The Planet Eater

Film, 2018, 90 minuten
GODZILLA The Planet Eater
Nu de aardse alliantie is verzwakt, overweegt Haruo om zich bij de Exif te voegen. Met hun dodencultus wordt een monster opgeroepen dat de wereld kan verwoesten.
De film GODZILLA The Planet Eater is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GODZILLA The Planet Eater op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Humanity, their alien allies, and Godzilla all enter their endgame as the powerful destructive entity known as Ghidorah arrives on Earth.

Acteurs in GODZILLA The Planet Eater

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Japans;Duits;Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals GODZILLA The Planet Eater

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
Every Day
Deze film is een bewerking van een bestseller en volgt een tiener die verliefd wordt op een dolende ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt.
The Boy
Een nanny wordt door een echtpaar aangenomen om op hun zoon te passen. Tot haar verbijstering blijkt de jongen een pop te zijn die de ouders als een echt kind behandelen.
Spangas In Actie
Als hun universiteit de deuren moet sluiten, bezetten studenten het gebouw. Ze weigeren te vertrekken, maar interne conflicten ondermijnen al snel hun protest.
Eva
Eva
Een oplichter die doet alsof hij toneelschrijver is, moet een vervolg schrijven op zijn veelgeprezen, maar gejatte toneelstuk. Hij zoekt inspiratie bij een prostituee.