Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GODZILLA The Planet Eater

Film, 2018, 90 minuten
GODZILLA The Planet Eater
Nu de aardse alliantie is verzwakt, overweegt Haruo om zich bij de Exif te voegen. Met hun dodencultus wordt een monster opgeroepen dat de wereld kan verwoesten.
De film GODZILLA The Planet Eater is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GODZILLA The Planet Eater op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Humanity, their alien allies, and Godzilla all enter their endgame as the powerful destructive entity known as Ghidorah arrives on Earth.

Acteurs in GODZILLA The Planet Eater

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Frans;Duits
Ondertiteling: Japans;Duits;Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals GODZILLA The Planet Eater

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Antoine Griezmann: Champion Du Monde
Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann ondanks het feit dat hij klein van stuk is een van de beste voetballers ter wereld en wereldkampioen.
Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Alexis Viera: A Story of Surviving
Nadat hij in Colombia werd neergeschoten bij een beroving en het gevoel in beide benen verloor, vindt de Uruguayaanse voetbalster Alexis Viera een nieuw levensdoel.