Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Goedam

Tv-serie, 2020
Goedam
De nacht valt over de stad. Schaduwen en geesten komen tot leven in deze horrorserie over stedelijke legendes.
De tv-serie Goedam is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Goedam is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Goedam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans

Meer zoals Goedam

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.
Daily Dose of Sunshine
Een zachtaardige psychiatrisch verpleegkundige doet haar uiterste best om een lichtpuntje te zijn voor de mensen voor wie ze zorgt, ondanks de uitdagingen die op haar pad komen.
Yellow Door: '90s Lo-fi Film Club
Deze intieme documentaire verkent een vervlogen tijdperk van filmpassie en de opkomst van jonge filmliefhebbers in Zuid-Korea, waaronder Bong Joon ho.
Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.