Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Goedam

Tv-serie, 2020
Goedam
De nacht valt over de stad. Schaduwen en geesten komen tot leven in deze horrorserie over stedelijke legendes.
De tv-serie Goedam is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Goedam is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Goedam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans

Meer zoals Goedam

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Hierarchy
Slechts een kleine groep leerlingen schrijft de wet voor op Jusin High School. Maar dan veroorzaakt een geheimzinnige nieuwe leerling een barst in hun ondoordringbare wereld.
Mindfulness Manual
Van het ritme van dansen tot de flow van schilderen, deze driedelige documentaire verkent verschillende vormen van meditatie in een snel veranderende wereld.