Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Goedam

Tv-serie, 2020
Goedam
De nacht valt over de stad. Schaduwen en geesten komen tot leven in deze horrorserie over stedelijke legendes.
De tv-serie Goedam is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Goedam is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend, Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Goedam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Koreaans

Meer zoals Goedam

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.
HollyBlood
Een verlegen tiener probeert zijn crush voor zich te winnen en doet zich voor als een vampier. Maar hij weet niet dat er een echt onsterfelijk wezen op de loer ligt.
Vampyres
Een stel vampiers lokt nietsvermoedende reizigers naar hun statige landhuis voor ongeremde seks met bloedstollende gevolgen.