Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gone Baby Gone

Desapareció una noche
Film, 2007, 114 minuten, 2.932.161 beoordelingen
Gone Baby Gone
Wanneer een 4-jarig meisje wordt vermist en de politie niet echt behulpzaam is, huurt haar familie twee privédetectives in om op zoek te gaan naar antwoorden.
De film Gone Baby Gone is uitgebracht in 2007 en duurt 114 minuten. Deze beangstigende thriller was het regiedebuut van Oscarwinnaar Ben Affleck, met in de hoofdrol Afflecks broer. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Duister.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gone Baby Gone op Moviemeter

Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angela Gennaro (Michelle Monaghan) zijn privé detectives in Boston. Beide zijn door schade en schande wijs geworden en hebben de stad op vele manieren leren kennen. Als er een vierjarig meisje gekidnapt blijkt te zijn, willen ze de zaak aanvankelijk niet aannemen. Maar haar tante blijft smeken en de detectives geven toe. Ze raken verwikkeld in een web van misdaden en blijken alles op het spel te moeten zetten.

Gone Baby Gone op IMDB

Score: 8 van de 10

Two Boston area detectives investigate a little girl's kidnapping, which ultimately turns into a crisis both professionally and personally. Based on the Dennis Lehane novel.

Acteurs in Gone Baby Gone

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Gone Baby Gone

Mystic River

Mystic River

(2003)

Inside Man

Inside Man

(2006)

Seven

Seven

(1995)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Missing: Dead or Alive?
Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.