Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Good Morning Call

Tv-serie, 2017
Good Morning Call
Een middelbarescholiere krijgt eindelijk haar eigen appartement, maar ze moet dit delen met de populairste jongen van de school. Niemand mag weten dat ze samenwonen.
De tv-serie Good Morning Call is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Good Morning Call op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Nao rents her dream apartment, but things are not what they seem when she finds out she will be sharing it with high school heart throb Uehara.

Acteurs in Good Morning Call

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Good Morning Call

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.