Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Good Morning Call

Tv-serie, 2017
Good Morning Call
Een middelbarescholiere krijgt eindelijk haar eigen appartement, maar ze moet dit delen met de populairste jongen van de school. Niemand mag weten dat ze samenwonen.
De tv-serie Good Morning Call is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Good Morning Call op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Nao rents her dream apartment, but things are not what they seem when she finds out she will be sharing it with high school heart throb Uehara.

Acteurs in Good Morning Call

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Good Morning Call

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.