Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Good Sam

Film, 2019, 90 minuten
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
De film Good Sam is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Good Sam is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Good Sam op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A news reporter looks into who has been anonymously leaving large cash gifts on random doorsteps in New York.

Acteurs in Good Sam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Good Sam

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
Invader Zim: Enter the Florpus
Als Zim terugkeert voor fase twee van zijn boosaardige plan om de aarde te veroveren, besluit zijn aartsvijand Dib Membraan om hem voor eens en altijd te ontmaskeren.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
De venijnige en steeds schokkendere interacties van dit koppel tijdens een avond in Mumbai zetten hun relatie onder druk, tot deze dreigt stuk te lopen.
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.