Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Good Sam

Film, 2019, 90 minuten
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
De film Good Sam is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Good Sam is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Good Sam op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A news reporter looks into who has been anonymously leaving large cash gifts on random doorsteps in New York.

Acteurs in Good Sam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Engels [Origineel];Duits;Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Good Sam

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
Arthdal Chronicles
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Pachamama
Wanneer een heilig beeld wordt gestolen uit zijn dorp in de Andes, onderneemt een energieke jongen die graag sjamaan wil worden een dappere missie om het terug te halen.
Elisa y Marcela
In 1901 doet de Spaanse Elisa Sánchez Loriga zich voor als man om te kunnen trouwen met een andere vrouw, Marcela Gracia Ibeas. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.