Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Goon: Last of the Enforcers

Goon 2
Film, 2016, 101 minuten
Goon: Last of the Enforcers
Een blessure en een familiekwestie dwingen ijshockeyer Doug Glatt te stoppen. Maar als zijn aartsvijand aanvoerder wordt van zijn geliefde team, veranderen zijn plannen.
De film Goon: Last of the Enforcers is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Geweld en grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Goon: Last of the Enforcers op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Doug Glatt heeft aan zichzelf gewerkt en kan dit keer schaatsen. Vastberaden om iedereen te bewijzen wat hij waard is tekent hij een contract als professioneel ijshockeyer. Wanneer Doug wordt vernederd door een ander team op het ijs, waant hij zich tot zijn mentor Ross Rhea die voor bepaalde tijd geschorst is. Ross maakt zich klaar voor een laatste wedstrijd met Glatt om de tegenstander op hun donder te geven.

Goon: Last of the Enforcers op IMDB

Score: 5,9 van de 10

A hockey player plagued by injuries is confronted with the possibility of retirement when a tough new player challenges his status as the league's top enforcer.

Acteurs in Goon: Last of the Enforcers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Goon: Last of the Enforcers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.