Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Great Interior Design Challenge

Tv-serie, 2016
Great Interior Design Challenge
Deze realityserie gaat over amateur-interieurontwerpers die met goede moed en een krap budget snel en stijlvol kamers inrichten.
De tv-serie Great Interior Design Challenge is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Great Interior Design Challenge op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A trio of amateur designers are let loose in different homes in various parts of Britain to transform a similar room in each home, based on their own tastes and a brief from the owner. Professional judges choose one of the three as the "winner," who goes on to the next round of challenges.

Acteurs in Great Interior Design Challenge

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks

Meer zoals Great Interior Design Challenge

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.