Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Great News

Tv-serie, 2018
Great News
Een ambitieuze nieuwsproducente zit in een lastig parket als haar moeder besluit om weer te gaan werken en de nieuwste stagiaire wordt bij dezelfde tv-zender.
De tv-serie Great News is uitgebracht in 2018. Uitvoerend producent Tina Fey speelt een gastrol in deze werkplekcomedy, die is bedacht door Tracey Wigfield (30 Rock). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Great News op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A New Jersey mom puts her relationship with her daughter to the test when she lands an internship at her new job, which comes with many challenges.

Trailer

Acteurs in Great News

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Great News

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.