Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Great News

Tv-serie, 2018
Great News
Een ambitieuze nieuwsproducente zit in een lastig parket als haar moeder besluit om weer te gaan werken en de nieuwste stagiaire wordt bij dezelfde tv-zender.
De tv-serie Great News is uitgebracht in 2018. Uitvoerend producent Tina Fey speelt een gastrol in deze werkplekcomedy, die is bedacht door Tracey Wigfield (30 Rock). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Great News op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A New Jersey mom puts her relationship with her daughter to the test when she lands an internship at her new job, which comes with many challenges.

Trailer

Acteurs in Great News

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Great News

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.