Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Greatest Events of WWII in Colour

Tv-serie, 2019
Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
De tv-serie Greatest Events of WWII in Colour is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greatest Events of WWII in Colour op IMDB

Score: 8,6 van de 10

A series of colorized archive footage of important events during World War II.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Greatest Events of WWII in Colour

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
The Movies That Made Us
Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.