Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Greenleaf

Tv-serie, 2020
Greenleaf
Hoewel leden van de Greenleaf-familie een megakerk in Memphis runnen, zijn hun zaken en hun persoonlijke leven vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden.
De tv-serie Greenleaf is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Dit drama ging in première op Oprah Winfrey Network en werd beter bekeken dan enige andere OWN-serie tot op dat moment. Greenleaf is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenleaf op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Greenleaf is a TV series starring Merle Dandridge, Kim Hawthorne, and Desiree Ross. The unscrupulous world of the Greenleaf family and their sprawling Memphis megachurch, dark secrets and lies.

Acteurs in Greenleaf

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Greenleaf

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.