Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Greenleaf

Tv-serie, 2020
Greenleaf
Hoewel leden van de Greenleaf-familie een megakerk in Memphis runnen, zijn hun zaken en hun persoonlijke leven vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden.
De tv-serie Greenleaf is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Dit drama ging in première op Oprah Winfrey Network en werd beter bekeken dan enige andere OWN-serie tot op dat moment. Greenleaf is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Greenleaf op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Greenleaf is a TV series starring Merle Dandridge, Kim Hawthorne, and Desiree Ross. The unscrupulous world of the Greenleaf family and their sprawling Memphis megachurch, dark secrets and lies.

Acteurs in Greenleaf

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Greenleaf

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.