Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Groene eieren met ham

Tv-serie, 2019
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
De tv-serie Groene eieren met ham is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Groene eieren met ham is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Groene eieren met ham

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Groene eieren met ham

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Vampires
Een Parijse tiener, half mens, half vampier, worstelt met haar nieuwe krachten en familieproblemen terwijl ze wordt achtervolgd door een geheime vampiergemeenschap.
The Letter for the King (De brief voor de koning)
Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.
Feel Good
Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.