Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Groentesprookjes in de stad

Tv-serie, 2017
Groentesprookjes in de stad
De groentevriendjes verleggen hun grenzen en leren waardevolle lessen over geloof tijdens spannende trips naar de grote stad, de skipistes en nog veel meer.
De tv-serie Groentesprookjes in de stad is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Groentesprookjes in de stad op IMDB

Score: 6,4 van de 10

VeggieTales in the City is a TV series starring Tress MacNeille, Mike Nawrocki, and Rob Paulsen. Larry, Bob and all their Veggie friends share their city adventures.

Acteurs in Groentesprookjes in de stad

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Groentesprookjes in de stad

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.