Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Groentesprookjes: Kom erin

Tv-serie, 2016, 93 beoordelingen
Groentesprookjes: Kom erin
Bob de tomaat, Larry de komkommer en hun groentevriendjes nemen een kijkje buiten de keuken in deze speelse, avontuurlijke serie met een christelijk thema.
De tv-serie Groentesprookjes: Kom erin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor Kids OK. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Groentesprookjes: Kom erin op IMDB

Score: 6 van de 10

Get ready to love your veggies! The beloved faith-based brand has a fresh new look as Bob the Tomato, Larry the Cucumber and all their Veggie friends venture off the countertop for the ...

Acteurs in Groentesprookjes: Kom erin

Meer zoals Groentesprookjes: Kom erin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts
Als de familie Roberts in Costa Rica onderzoek gaat doen naar een legende over een ​​zeemeermin, neemt Barbie een zomerbaantje in het waterpark van een sluwe eigenaar.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.