Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Guatemala: Corazón del mundo maya

Documentaire, 2019, 66 minuten
Guatemala: Corazón del mundo maya
Ontdek Guatemala's culturele en geologische rijkdommen, zoals oude Mayasteden en talloze wonderen der natuur, van Sierra de las Minas tot Esquipulas.
De documentaire Guatemala: Corazón del mundo maya is uitgebracht in 2019 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Guatemala: Corazón del mundo maya

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
CAMINO A ROMA
Regisseur Alfonso Cuarón vertelt over de jeugdherinneringen, het tijdsgewricht en de creatieve keuzes die de basis vormden van zijn met een Oscar bekroonde film 'ROMA'.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.