Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Guerra de vecinos

Tv-serie, 2021
Guerra de vecinos
Wanneer twee totaal verschillende gezinnen naast elkaar komen te wonen in een chique buurt, starten de matriarchen een ware oorlog met onbedoelde consequenties.
De tv-serie Guerra de vecinos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Gecreëerd door Carolina Rivera en Fernando Sariñana ('Madre solo hay dos'), met Vanessa Bauche en Ana Layevska. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Guerra de vecinos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Guerra de vecinos

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Guerra de vecinos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
En place
De leider van een jeugdcentrum uit de buitenwijken van Parijs wordt kandidaat bij de presidentsverkiezingen. Is Frankrijk wel echt klaar voor een zwarte president?
That '90s Show
Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.
Noise
In de zoektocht naar haar vermiste dochter komt een moeder bij een hulpnetwerk terecht. Daar vindt ze steun bij andere vrouwen die een door geweld verwoest leven leiden.
Brown and Friends
Een groepje vrolijke vrienden komt in een gezellig buurtkoffiehuisje bij elkaar en beleeft allerlei avonturen.