Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Guida astrologica per cuori infranti

Tv-serie, 2021
Guida astrologica per cuori infranti
Alice is diepbedroefd en hopeloos vrijgezel. Maar als ze bevriend raakt met een charismatische astrologiegoeroe, probeert ze haar perfecte match via de sterren te vinden.
De tv-serie Guida astrologica per cuori infranti is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Guida astrologica per cuori infranti is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Guida astrologica per cuori infranti

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Guida astrologica per cuori infranti

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.