Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gun City

Film, 2018, 126 minuten
Gun City
Tijdens rellen tussen politie en anarchisten in Barcelona wil een agent via beide partijen achterhalen wie wapens heeft gestolen en een burgeroorlog zou kunnen starten.
De film Gun City is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 126 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Gun City is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gun City op IMDB

Score: 6,4 van de 10

La sombra de la ley is a movie starring Luis Tosar, Michelle Jenner, and Vicente Romero. In 1921 a tough cop is sent from Madrid to Barcelona to locate stolen military weaponry.

Acteurs in Gun City

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel];Turks
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Gun City

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!