Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gymnastics Academy: A Second Chance

Tv-serie, 2022
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
De tv-serie Gymnastics Academy: A Second Chance is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Emily Morris ('Second Chance'-films) speelt in deze spin-off opnieuw de rol van wereldkampioene die coach werd. Geschikt voor alle leeftijden. Gymnastics Academy: A Second Chance is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Gymnastics Academy: A Second Chance

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Gymnastics Academy: A Second Chance

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.