Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

H2O: Just Add Water

Tv-serie, 2009, 1.917.415 beoordelingen
H2O: Just Add Water
Als Emma, Cleo en Rikki op het eiland Mako terechtkomen, vinden ze een grot met een poel. Door het maanlicht gebeurt er iets magisch.
De tv-serie H2O: Just Add Water is uitgebracht in 2009. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

H2O: Just Add Water op IMDB

Score: 7 van de 10

When three normal teenage girls stumble upon a ancient cave they undergo a transformation that will change their lives forever. H20 - Just Add Water, sees three very different girls facing ...

Acteurs in H2O: Just Add Water

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals H2O: Just Add Water

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
Club de Cuervos
Een broer en zus gaan een strijd aan met hoge verwachtingen en met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van 'Nosotros los Nobles'.