Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Haaiensnaaier

Film, 2004, 90 minuten, 4.567.717 beoordelingen
Haaiensnaaier
Oscar wordt de onwaarschijnlijke held van het rif als hij een leugentje om bestwil vertelt. Dat leidt echter ook tot een confrontatie met een weerzinwekkende haai.
De film Haaiensnaaier is uitgebracht in 2004 en duurt 90 minuten. Will Smith en Jack Black zijn te horen in deze geweldige animatiefilm die drie weken op nummer 1 stond in de box office. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Haaiensnaaier op Moviemeter

De zeewereld wordt opgeschrikt wanneer de zoon van baas van de onder(zee)wereld gedood wordt. De jonge vis Oscar wordt gevonden op de plek van de moord. De slimme Oscar maakt gebruik van de situatie door zich voor te doen als de held die het criminele kopstuk daadwerkelijk heeft omgebracht, maar hij komt er al snel achter dat dit de nodige consequenties met zich mee brengt.

Haaiensnaaier op IMDB

Score: 6 van de 10

When a son of a gangster shark boss is accidently killed while on the hunt, his would-be prey and his vegetarian brother both decide to use the incident to their own advantage.

Acteurs in Haaiensnaaier

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Haaiensnaaier

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.