Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Haaiensnaaier

Film, 2004, 90 minuten, 4.567.717 beoordelingen
Haaiensnaaier
Oscar wordt de onwaarschijnlijke held van het rif als hij een leugentje om bestwil vertelt. Dat leidt echter ook tot een confrontatie met een weerzinwekkende haai.
De film Haaiensnaaier is uitgebracht in 2004 en duurt 90 minuten. Will Smith en Jack Black zijn te horen in deze geweldige animatiefilm die drie weken op nummer 1 stond in de box office. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Haaiensnaaier op Moviemeter

De zeewereld wordt opgeschrikt wanneer de zoon van baas van de onder(zee)wereld gedood wordt. De jonge vis Oscar wordt gevonden op de plek van de moord. De slimme Oscar maakt gebruik van de situatie door zich voor te doen als de held die het criminele kopstuk daadwerkelijk heeft omgebracht, maar hij komt er al snel achter dat dit de nodige consequenties met zich mee brengt.

Haaiensnaaier op IMDB

Score: 6 van de 10

When a son of a gangster shark boss is accidently killed while on the hunt, his would-be prey and his vegetarian brother both decide to use the incident to their own advantage.

Acteurs in Haaiensnaaier

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Haaiensnaaier

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.