Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hachi: A Dog's Tale

Film, 2009, 92 minuten, 1.499.896 beoordelingen
Hachi: A Dog's Tale
Als zijn baasje sterft, wacht de trouwe hond Hachiko elke dag bij het station voor meer dan tien jaar omdat hij daar altijd zijn baasje begroette.
De film Hachi: A Dog's Tale is uitgebracht in 2009 en duurt 92 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hachi: A Dog's Tale op IMDB

Score: 8 van de 10

A drama based on the true story of a college professor's bond with the abandoned dog he takes into his home.

Acteurs in Hachi: A Dog's Tale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hachi: A Dog's Tale

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.