Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hachi: A Dog's Tale

Film, 2009, 93 minuten, 1.499.896 beoordelingen
Hachi: A Dog's Tale
Als zijn baasje sterft, wacht de trouwe hond Hachiko elke dag bij het station voor meer dan tien jaar omdat hij daar altijd zijn baasje begroette.
De film Hachi: A Dog's Tale is uitgebracht in 2009 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Sentimenteel, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hachi: A Dog's Tale op IMDB

Score: 8 van de 10

A drama based on the true story of a college professor's bond with the abandoned dog he takes into his home.

Acteurs in Hachi: A Dog's Tale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hachi: A Dog's Tale

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Rustin
Activist Bayard Rustin wordt geconfronteerd met racisme en homofobie als hij de geschiedenis van de burgerrechten helpt veranderen door de mars op Washington in 1963 te organiseren.