Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hajwala 2: Mysterious Mission

Film, 2018, 115 minuten
Hajwala 2: Mysterious Mission
In deze sequel wordt een groep ervaren snelheidsduivels door een mysterieuze bende ingehuurd om duistere zaken af te handelen.
De film Hajwala 2: Mysterious Mission is uitgebracht in 2018 en duurt 115 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.

Acteurs in Hajwala 2: Mysterious Mission

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch [Origineel]
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Hajwala 2: Mysterious Mission

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.