Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hajwala 2: Mysterious Mission

Film, 2018, 115 minuten
Hajwala 2: Mysterious Mission
In deze sequel wordt een groep ervaren snelheidsduivels door een mysterieuze bende ingehuurd om duistere zaken af te handelen.
De film Hajwala 2: Mysterious Mission is uitgebracht in 2018 en duurt 115 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Hajwala 2: Mysterious Mission

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch [Origineel]
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Hajwala 2: Mysterious Mission

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.