Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Handsome: A Netflix Mystery Movie

Handsome
Film, 2017, 81 minuten
Handsome: A Netflix Mystery Movie
Rechercheur Gene Handsome probeert de moord op een vrouw op te lossen en tegelijkertijd te achterhalen wat er ontbreekt in zijn privéleven.
De film Handsome: A Netflix Mystery Movie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 81 minuten. Jeff Garlin (Curb Your Enthusiasm) speelt de hoofdrol, schreef mee aan het scenario en regisseerde deze film. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Handsome: A Netflix Mystery Movie is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hilarisch, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Handsome: A Netflix Mystery Movie op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Gene Handsome werkt als rechercheur moordzaken bij de Los Angeles Police Department waar hij wordt belast met het oplossen van een behoorlijk gruwelijke moord. Naast het oplossen van moordzaken probeert hij ook zijn eigen leven weer op orde te krijgen. Het blijkt dat Handsome's talent voor het oplossen van moorden alleen wordt geëvenaard door zijn onvermogen om zijn eigen problemen op te lossen.

Handsome: A Netflix Mystery Movie op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Gene Handsome is an LA homicide detective who tries to make sense of his life as he solves crime. Handsome's knack for solving mysteries is matched only by his inability to make sense of his own problems.

Acteurs in Handsome: A Netflix Mystery Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Handsome: A Netflix Mystery Movie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions & More Volume 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.