Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Handsome: A Netflix Mystery Movie

Handsome
Film, 2017, 81 minuten
Handsome: A Netflix Mystery Movie
Rechercheur Gene Handsome probeert de moord op een vrouw op te lossen en tegelijkertijd te achterhalen wat er ontbreekt in zijn privéleven.
De film Handsome: A Netflix Mystery Movie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 81 minuten. Jeff Garlin (Curb Your Enthusiasm) speelt de hoofdrol, schreef mee aan het scenario en regisseerde deze film. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Handsome: A Netflix Mystery Movie is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hilarisch, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Handsome: A Netflix Mystery Movie op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Gene Handsome werkt als rechercheur moordzaken bij de Los Angeles Police Department waar hij wordt belast met het oplossen van een behoorlijk gruwelijke moord. Naast het oplossen van moordzaken probeert hij ook zijn eigen leven weer op orde te krijgen. Het blijkt dat Handsome's talent voor het oplossen van moorden alleen wordt geëvenaard door zijn onvermogen om zijn eigen problemen op te lossen.

Handsome: A Netflix Mystery Movie op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Gene Handsome is an LA homicide detective who tries to make sense of his life as he solves crime. Handsome's knack for solving mysteries is matched only by his inability to make sense of his own problems.

Acteurs in Handsome: A Netflix Mystery Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Handsome: A Netflix Mystery Movie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
How To Deal With a Heartbreak
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.