Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Handsome Devil

Film, 2016, 94 minuten
Handsome Devil
Een zelfverklaard buitenbeentje wordt naar een kostschool gestuurd waar iedereen gek is van rugby. Hij sluit een onverwachte vriendschap met de sterspeler.
De film Handsome Devil is uitgebracht in 2016 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Handsome Devil op Moviemeter

Score: 3,36 van de 5

De 16-jarige Ned is niet echt een populaire jongen en past niet bepaald op de kostschool waar zijn vader hem geplaatst heeft. Ned probeert zich afwezig te houden van de rest en weer een jaar van pesterijen door te komen. Hij is aangenaam verrast als hij een vriendschap ontwikkelt met zijn nieuwe kamergenoot Conor, een rugby-speler met zo zijn eigen problemen. Op advies van hun Engelse leraar doen ze mee met een talentenjacht.

Handsome Devil op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Ned and Conor are forced to share a bedroom at their boarding school. The loner and the star athlete at this rugby-mad school form an unlikely friendship until it's tested by the authorities.

Acteurs in Handsome Devil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Handsome Devil

De Marathon

De Marathon

(2012)

Ted 2

Ted 2

(2015)

Simply Actors

Simply Actors

(2007)

My Runway

My Runway

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.