Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy Anniversary

Film, 2018, 78 minuten
Happy Anniversary
Wanneer een eigenzinnig stel drie jaar samen is, kijken ze terug op hun relatie en overwegen ze of ze uit elkaar moeten gaan.
De film Happy Anniversary is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Happy Anniversary is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy Anniversary op Moviemeter

Score: 2,52 van de 5

Wanneer een eigenzinnig stel drie jaar samen is, kijken ze terug op hun relatie en overwegen ze of ze uit elkaar moeten gaan. Ze dachten allebei de ware gevonden te hebben, maar nu twijfelen ze. Elke vraag brengt hen echter dichterbij de afgrond...

Happy Anniversary op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Happy Anniversary is a movie starring Noël Wells, Ben Schwartz, and Rahul Kohli. A couple on their three-year anniversary need to decide whether to stay together or call it quits.

Acteurs in Happy Anniversary

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Happy Anniversary

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.