Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy Jail

Tv-serie, 2019
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.
De tv-serie Happy Jail is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Happy Jail is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend, Ontroerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy Jail op IMDB

Score: 7,2 van de 10

The Philippine jail known for a viral Michael Jackson dance video comes under the management of an ex-convict, sparking controversy and criticism.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Happy Jail

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Antonio Machado. Los días azules
Deze documentaire duikt in de wereld van de beroemde Spaanse dichter Antonio Machado en verkent de plaatsen waar hij tijdens zijn leven woonde en werkte.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?